Home » Overig » Privacy & AVG

Privacy & AVG

ALLES OVER COOKIES, PRIVACY EN AVG

 

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

 

Deze website wordt beheerd door Sociaal Raadslieden  Bewindvoering 

Als u gebruik maakt van de website van Sociaal Raadslieden Bewindvoering, ook wel SR Bewindvoering, en de producten en diensten die daarop te vinden zijn, dan laat u gegevens bij ons achter. Bovendien laat de website een aantal soorten cookies op uw computer achter. Die worden gebruikt om de website beter te laten werken op uw apparaat.

Hieronder kunt u lezen welke gegevens Sociaal Raadslieden Bewindvoering kan verzamelen, waarom we dat doen en wat we met die gegevens kunnen doen. Ook kunt u lezen welke cookies we gebruiken en waarom. Dit statement gaat over onze hele website: het geldt dus voor bezoekers, maar bijvoorbeeld ook als u uw aanmeldt voor een nieuwsbrief.

Cookies door Sociaal Raadslieden Bewindvoering

Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op jouw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde ‘cookies’. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op je computer worden geplaatst. U kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video’s van Vimeo en Youtube.

Cookies door derden

Bij het bezoeken van onze website www.srbewindvoering.nl worden tevens cookies geplaatst door de volgende derde partijen:

  • Google Adwords (t.b.v. relevante advertentiecampagnes en conversietracking)
  • Google Analytics (t.b.v. relevante advertentiecampagnes, het analyseren van bezoeken en verkeersbronnen en conversietracking)
  • Google Console (t.b.v. het analyseren van bezoeken en verkeersbronnen)
  • Facebook (t.b.v. relevante advertentiecampagnes en conversietracking)
  • Doubleclick (t.b.v. relevante advertentiecampagnes en conversietracking)
  • CloudFlare (Voor het verbeteren van de stabiliteit van de website)
  • Youtube (Voor het kunnen afspelen van embedded video’s)

Hoe komen wij aan uw gegevens?

Als u gebruik maakt van de website van Sociaal Raadslieden Bewindvoering, dan laat u soms persoonsgegevens bij ons achter.

U laat op de volgende manieren uw gegevens bij ons achter:

  • Navigatie door de website
  • Invullen van formulieren
  • Aanmelden voor nieuwsbrief

Wat doen we met uw gegevens?

Sociaal Raadslieden Bewindvoering bewaart en verwerkt uw gegevens met de volgende doelen:

  • Verzamelen en analyseren van statistieken ten einde de website te optimaliseren;
  • Het leveren van de producten en diensten die u van ons afneemt;
  • Het afwikkelen van betalingen;
  • Het opbouwen van een contacthistorie;

Hoe beveiligen we uw gegevens?

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Wie niets met uw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Sociaal Raadslieden Bewindvoering streeft ernaar uw gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en versleutelingsmethoden op te slaan en te verzenden.

Met wie deelt Sociaal Raadslieden Bewindvoering uw gegevens?

Sociaal Raadslieden Bewindvoering gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Wij zullen nooit uw gegevens verkopen aan andere partijen.

Contact, mailing en/of reclame

Mocht u toch mail of ongewenste reclame ontvangen dan kunt u altijd aangeven dat u niet meer wilt dat wij contact met u opnemen. Aan het afmelden zijn nooit kosten verbonden.

Jonger dan 16 jaar?

Als u minderjarig bent, dus jonger dan 16 jaar, dan mag u alleen toestemming geven voor het verwerken van uw persoonsgegevens met toestemming van een van uw ouders of wettelijke voogd. Het is dan belangrijk dat uw ouder(s) of uw voogd dit statement leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die u heeft met betrekking tot de persoonsgegevens die u bij ons achterlaat, zoals het recht om u te verzetten tegen de (verdere) verwerking van uw persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van uw gegevens.

Inzicht in uw gegevens?

U kunt altijd inzicht krijgen in de gegevens die Sociaal Raadslieden Bewindvoering over u heeft. U kunt hiertoe een schriftelijk verzoek indien bij Sociaal Raadslieden Bewindvoering. U kunt op basis van de uitkomsten Sociaal Raadslieden Bewindvoering ook verzoeken om uw gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn.

Contactgegevens

De website en de persoonsgegevens die u hier achterlaat worden beheerd door Sociaal Raadslieden Bewindvoering. Voor vragen en opmerkingen over dit Privacy Statement kunt u altijd contact opnemen via info@srbewindvoering.nl

Websites van derden

Dit Privacy en Cookie Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

 

Voldoet Sociaal Raadslieden Bewindvoering aan de AVG?

Ja, wij hebben allerlei maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat wij aan de nieuwe AVG wetgeving voldoen. Zo hebben we een SSL-certificaat op onze website, hebben we onze cookie- en privacymelding op de website aangepast, hebben we strikte protocollen als het gaat om loginnamen en wachtwoorden en hebben we inzichtelijk welke gegevens we exact verwerken, via welke verwerkers en kunnen we dit aantonen, aanpassen en op verzoek verwijderen. Daarnaast zijn we, waarnodig, verwerkersovereenkomsten aangegaan met de externe partijen die onze gegevens voor ons bewaren (de verwerkers). Ook vermelden we in elke overeenkomst die wij met onze klanten aangaan welke gegevens we verwerken, waarom we dat doen en hoe deze kunnen worden opgevraagd en verwijderd in onze verwerkersovereenkomst.

Algemene NAW- en contactgegevens

Wanneer u het aanmeldformulier bij ons invult via de website of ander kanaal, telefonisch contact met ons opneemt via ... en/of een overeenkomst met ons aangaat worden onderstaande gegevens van u opgeslagen:

• (Bedrijfs)naam

• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Postcode
• Woonplaats
• e-mailadres
• Telefoonnummer
• Domeinnaam

• Geboortedatum 

• Burgerservicenummer (BSN)

• IBANnummer (automatische betalingen)

 

Deze gegevens gebruiken we om de overeenkomst tot stand te kunnen brengen, u onze diensten en producten te kunnen aanbieden en leveren en u te kunnen factureren. Om deze gegevens te kunnen verwerken gebruiken wij enkel diensten van betrouwbare partners (subverwerkers) die hebben laten zien dat uw gegevens veilig worden opgeslagen in Nederland.

Wijzigingen Privacy statement

Sociaal Raadslieden Bewindvoering behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy statement. Het verdient daarom aanbeveling om dit Privacy statement regelmatig na te kijken, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd.

 

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.