Home » Bewindvoering » Werkwijze, stappenplan en blogs

Werkwijze

SR Bewindvoering begint met het wegnemen van uw stress door al uw financiële zaken over te nemen wanneer u onder bewindvoering  staat bij ons. Mogelijk heeft u schulden en ziet u door de bomen het bos niet meer. U wordt zenuwachtig van alle post en in die omstandigheden is het lastig om goede beslissingen te nemen. We maken een realistisch plan en gaan werken aan een oplossing en stabiliteit. Indien mogelijk werken wij met u samen naar een situatie toe, waarin u uw eigen financiën weer kunt beheren. U communiceert met ons op de wijze die voor u het prettigst is; per mail, telefoon, whatsapp of brief.

 

Wij zijn transparant en geven u inzicht in uw financiële situatie. Financiële problemen zoals bijvoorbeeld met de belastingdienst/toeslagen proberen wij te voorkomen in plaats van op te lossen. Dát is Sociaal Raadslieden Bewindvoering!

Goedkeuring Rechtbank om bewindvoering uit te voeren

Wij hebben toestemming van de Rechtbank om als professioneel bewindvoerder te mogen werken.

Wij voldoen aan de opleidingseisen en werkervaringseisen die het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM van de Rechtbank stelt en zijn goedgekeurd om als professioneel beschermingsbewindvoerder op te treden. Hier kunt u daar meer over lezen.

Waarom Sociaal Raadslieden Bewindvoering? 

Omdat wij sociaal raadslieden zijn hebben wij een sterk gevoel voor sociaal juridische problematiek ontwikkeld. Er is niets wat wij in onze jarenlange ervaring aan problemen niet voorbij hebben zien komen. Wij hebben als bewindvoerder alle kennis in huis en zullen dus zelden gebruik hoeven te maken van derden voor financieel juridische problemen, als u bij ons onder bewind staat en beschermingsbewind krijgt. 

Schulden? 

Lees hier wat wij wel en niet voor u kunnen doen indien u schulden heeft.

Waar kunt u Sociaal Raadslieden Bewindvoering vinden?

Het kantoor van Sociaal Raadslieden Bewindvoering is goed bereikbaar, gelegen aan het Koningin Julianaplein 10 in het Centraal  Station Den Haag.

 


Hoe gaat de bewindvoering in zijn werk?

Bekijk het filmpje om een duidelijk beeld te krijgen wat u kunt verwachten.


Stappenplan


Heeft u zelf of uw client  bewindvoering nodig? SR Bewindvoering helpt u graag. U kunt zich eenvoudig aanmelden.


Nadat wij uw aanvraagformulier hebben ontvangen, zullen wij binnen 3 dagen contact met u opnemen.


Heeft de rechter SR Bewindvoering benoemd? Dan zijn wij vanaf dat moment officieel uw bewindvoerder.


Blogs