Dé oplossing voor financiële problemen

Gepubliceerd op 6 februari 2022 om 21:23

Een dame ontvangt tijdens de intake bij ons op kantoor een appje en ze trekt helemaal wit weg. Ze dacht dat ze een oplossing had gevonden voor haar financiële problemen, maar een vriendin gooit nu roet in het eten. Ze had haar scooter uitgeleend en nu heeft ze een app ontvangen, dat haar vriendin de sleutels van de scooter in haar brievenbus heeft gegooid. De laatste keer dat ze in haar brievenbus heeft gekeken was een paar maanden geleden. Ze is doodsbang voor wat ze er gaat aantreffen. Ze zal nu wel moeten...

Ze verwacht in ieder geval veel brieven van Vodafone, want ze heeft gemerkt dat haar mobiele toestel al een tijd niet meer werkt. Ze kan haar apps alleen lezen als ze wifi heeft. Dat is in ieder geval niet thuis, want haar Ziggo abonnement is al een half jaar niet betaald. Ze heeft alleen Nederland 1 en verder geen televisiezenders. Sinds kort schrikt ze als ze de deurbel hoort. Ze had haar leven nog wel zo goed op orde. Ze schaamt zich ontzettend voor haar vrienden en familie. Die hebben geen idee wat er aan de hand is. Haar vrienden zijn voornamelijk stelletjes met twee banen en veel geld. Die vragen soms of ze met hen meegaat, een weekendje weg, maar dan verzint ze altijd smoesjes. Een dergelijk uitje kost zeker honderd euro. Van dat geld moet zij twee weken lang boodschappen doen sinds er beslag ligt op haar salaris. 
 
Sinds de scheiding met haar ex-partner is het financieel steeds slechter gegaan.  Hij betaalde altijd alle rekeningen. Tenminste dat zei hij. Toen hij met zijn nieuwe vriendin naar Zweden was vertrokken bleek dat al zijn abonnementen, zijn auto en de verzekeringen op haar naam stonden en al maanden niet betaald waren. Ze heeft een laag inkomen en ze ging het ene gat met het andere vullen en zag door de bomen het bos niet meer. Intussen heeft ze het opgegeven. Ze weet niet meer hoe hoog haar schulden nu zijn. Ze denkt tussen de €10.000 en € 20.000 maar dat is maar een schatting.   

Mocht u of één van uw naasten in een dergelijke situatie zitten en u wilt weten of er ook andere oplossingen zijn dan het niet openen van de brievenbus, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.  

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Larry Fox
2 jaar geleden

Dit is om het grote publiek te informeren dat we gezinnen, bedrijven en bedrijven helpen met financiële pakketten door middel van subsidies en leningen. Solliciteren kan via whatsapp: +14092051142 of e-mail: larryfox2017@hotmail.com