Reviews

Review ontvangen op 02-05-2023

Trouwens wilde jou nog bedanken voor de goede zorg voor mij en mijn kinderen ik was echt tevreden met jou super bedankt 

Groetjes 

Cliënte geboren in 1984, onder bewind gesteld in juli 2019

 

Review ontvangen op 07-02-2023

Goedemiddag ik wilde toch mijn ervaring delen en wil is zegen dat ik in het begin wat twijfels had over mijn beslising om in het bewind te gaan maar achter af ben ik heel blij dat ik de stap heb genomen en dat ik  bij jullie bent uitgekomen door srb is de druk van mijn schulden wegenomen en dus daarmee wat rust in mijn leven ik zou jullie direct aanraden aan een vrind of famielie
Ook is de samenwerking tussen mij en mijn bewind peroon heel gemakelijk met korte lijnen en duidelijk comunicatie wat ik als zeer pretig ervaar al bij al geef ik een dikke 8,5 graag verneem ik van jou als deze info volgende is voor uw onderzoeken met vriendelijke groet.

Client geboren in 1978, onder bewind gesteld in september 2021

 

Review ontvangen op 01-02-2023

Mijn ervaring met de dienstverlening van Sociaal Raadslieden Bewindvoering? Ze zijn  echt goed. Ze zijn begrijpelijk en luisteren goed en staan altijd voor mij klaar. Ik, W,  heb geen negatieve klachten over ze.

Cliënte geboren in 1983, onder bewind gesteld in december 2019

Review ontvangen op 31-01-2023

Goedemorgen, ik zag er altijd tegen op om bewindvoering te nemen maar ik ben heel blij dat ik jullie als bewindvoerders heb en super makkelijk dat dit altijd via WhatsApp gaat. Zo kon ik gewoon een foto maken van belangrijke brieven en naar jullie doorsturen ook toen ik in de gevangenis zat was ik blij  dat ik bewindvoering had omdat er toen geld was om die anderhalve maand te overbruggen en als ik extra geld vraag staat het er vrijwel altijd binnen 5 min op mijn rekening. Dus ja zeer tevreden met de bewindvoering en raad het ook aan bij mijn vrienden om jullie als bewindvoerder te nemen. mvg P.

Client geboren in 1980, onder bewind gesteld in mei 2019

Review ontvangen op 30-01-2023

Ik vind jullie top, ben uit de schulden alles wordt netjes en op tijd betaald en er wordt ook snel gereageerd op mailtjes. Ik ben super tevreden dik 5*  Groetjes M.

Cliënt geboren in 1996, onder bewind gesteld in januari 2021

 

Review ontvangen op 30-01-2023

"Wij, ouders van een volwassen zoon van 43 jaar hebben de bewindvoering aangevraagd omdat hij tot over zijn oren in de schulden zat. Hij heeft ADHD met autistische trekken.
Wij konden niet blijven betalen omdat hij steeds nieuwe schulden bleef maken. Hij was bijna zijn koopflat kwijt geraakt.
Dankzij de geweldige hulp van de bewindvoerders is hij bijna klaar met afbetalen en heeft hij zelfs 2 spaarrekeningen. Er is goed overleg tussen de bewindvoerder, onze zoon en ons. Als vroegere maatschappelijk werkende heb ik veel ervaring met schuldhulpverlening en bewindvoerders. Dezen waren niet altijd prettig omdat er soms veel geld verdween en niet in de juiste zakken.
Ik kan iedereen aanraden om met deze bewindvoerders in zee te gaan.
Wij zijn nog steeds dankbaar en blij met deze regeling.
Het geeft ons rust!!!"
Echtpaar van begin 70 jaar, waarvan de zoon onder bewind is gesteld in april 2019

 

Review ontvangen op 20-12-2022

"Over de bewindvoering ben ik enorm tevreden. Jullie zijn goed bereikbaar en kijken mee met de wensen van de cliënten. Ik zal jullie dan ook aanbevelen aan andere mensen die een bewindvoerder zoeken.".

Cliënte geboren in 1974, onder bewind gesteld in april 2021

 

Review ontvangen op 15-12-2022

"Ik vind de bereikbaarheid qua mail prima, alleen vind ik dat jullie best kort bereikbaar zijn via de telefoon Persoonlijk zou ik ook goed vinden als jullie via WhatsApp ook bereikbaar zouden zijn.

Ik vind het contact wel goed 

De kundigheid en kennis van jullie vind ik wel goed.

Ik ben tevreden met de dienstverlening.

Ik zou jullie zeker aanbevelen.".

Cliënte geboren in 1980, onder bewind gesteld in februari 2020

 

Review ontvangen op 06-12-2022

"Bereikbaarheid is prima .

Persoonlijk contact is ook goed je hebt zelfs contact met mijn werkgever wat we top vinden .

Kennis is voor mijn idee prima in orde . 

Goede bewindvoering niets mis mee …"

Cliënten geboren in 1973 en 1981, onder bewind gesteld in april 2020