Wat zou je willen? Wensen van klanten

Gepubliceerd op 6 januari 2022 om 17:36

“Wat zou je willen?” is een vraag die wij altijd aan onze cliënten stellen wanneer zij zich bij ons aanmelden voor beschermingsbewind. Eerst vertellen ze wat er met hen gebeurd is waardoor ze de financiën zelf niet meer op een juiste manier kunnen uitvoeren en als we ze dan vragen wat ze uiteindelijk zouden willen, krijgen we vaak standaardantwoorden. Zo wil iemand weer een auto kunnen kopen en onderhouden, op een terrasje kunnen zitten met een verfrissend drankje, een lekkere lunch nuttigen, een dagje naar een pretpark met de kinderen, nieuwe kleding kopen, een mooi horloge om de pols hebben of op vakantie gaan. Enige tijd geleden spraken wij een nieuwe klant die een hele andere wens had. 

 

Het betrof een alleenstaande man die sinds een aantal jaar gescheiden is en veel schulden had. Zijn kinderen zag hij weinig en dat maakte hem erg verdrietig. Toen ik hem vroeg wat hij zou willen als alles mogelijk zou zijn, boog hij zich naar mij toe en zei timide; ik zou zo graag een nacht goed willen slapen, buiten het feit dat hij zijn kinderen graag zou willen zien. Dat kan ik al jaren niet omdat alle schulden door mijn hoofd spoken en ik bang ben dat ik uiteindelijk mijn huis zal worden uitgezet. 

 

Zo zie je maar wat een mens gelukkig kan maken. Voor hem geen mooie kleding, dure spullen of vakanties maar ‘gewoon’ weer lekker kunnen slapen. Mensen willen om verschillende redenen onder beschermingsbewind of de familie vindt dit de beste optie om een familie lid te beschermen. Wil jij onder beschermingsbewind omdat je hoofd vol zit en je moeite hebt met de financiën of dat je om wat voor reden dan ook in de schulden zit? Of was administratie altijd al niet zo jouw ding? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

 

En onze nieuwe klant? Onlangs had ik een belafspraak met hem. Ik kreeg hem echter niet te pakken. Een half uur na de afgesproken tijd belde hij mij op en verontschuldigde zichzelf. Hij had zich verslapen. Sinds hij onder beschermingsbewind staat en zijn financiën worden geregeld en zijn schulden onder controle zijn, slaapt hij ineens weer en hij kan er geen genoeg van krijgen…. 

Reactie plaatsen

Reacties

Larry Fox
een jaar geleden

Staat u onder schuldcontrole of administratie? Staat u op de zwarte lijst? Heeft u moeite om uw maandlasten te betalen? Wilt u een huis, auto of zakelijke lening kopen, maar heeft u een schuldsanering of administratie? Als u JA hebt geantwoord op een van mijn vragen? Solliciteren kan via whatsapp: +14092051142 of e-mail: larryfox2017@hotmail.com

Petra de Vormer
een jaar geleden

Hallo, ik moet deze getuigenis aankondigen, ik heb een paar weken geleden een lening van 100.000,00 euro aangevraagd voor oplichting, ik doe alsof ik een leningverstrekker ben, ik heb de som van 20.000,00 euro gestolen en ben aan mij ontsnapt en ik was totaal in de war in het leven , gelukkig een goede vriend van mij uit Italië, de heer Marc Graenke, getuigt hoe ze werd gered van een geldschieter die door God uit Italië was gestuurd, die haar redde en haar het geleende bedrag van 250.000,00 euro gaf, zodat hij de e-mail gaf en ik ook contact met hem opnam. Hij deed iets goeds voor mij en mijn familie en leende me. het geleende bedrag van 150.000,00 euro is echt en God zal je zo goed zegenen dat je contact met hem moet opnemen via (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com)

Ingrid Bernaerts
9 maanden geleden

Ik wil graag dat Karin Sabine voor mij een lening van € 9.000,00 leent. als u een dringende lening nodig heeft, voorkom dan dat u wordt opgelicht door valse geldschieters en solliciteer via een echt leningbedrijf per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861