Beheer vaste lasten

Met 'Beheer Vaste Lasten' opent Sociaal Raadslieden Bewindvoering een rekening waarop uw inkomen maandelijks wordt gestort. Van dit bedrag betalen wij dan elke maand uw vaste lasten:

  • woonlasten (huur, hypotheekrente en aflossing/premie levensverzekering),
  • nutsvoorzieningen (gas, elektra, water incl. netwerk),
  • ziektekostenpremie.

 

Voorts worden er alleen reserveringen gemaakt voor water (indien dit niet per maand wordt betaald), voor Nuon (indien van toepassing in verband met betaling per de 25ste) en voor een eventuele schuldregeling. Het geld dat dan nog over is, storten we op uw gewone bankrekening. En daarmee regelt u zelf uw andere uitgaven, zoals uw boodschappen.

Aan de hand van 'Beheer Vaste Lasten' voorkomt Sociaal Raadslieden Bewindvoering dat u (meer) schulden krijgt, weet u beter wat u maandelijks kan uitgeven en leert u beter om te gaan met uw geld.

Wat kost Beheer Vaste Lasten via Sociaal Raadslieden Bewindvoering?

Beheer Vaste Lasten via Sociaal Raadslieden Bewindvoering kost geld net als onze budgethulp. Maar vergeleken met rood staan, schulden en onverwachte bijkomende kosten, kost het u een heleboel minder. Als uw gemeente dit product bij Sociaal Raadslieden Bewindvoering inkoopt, betaalt u niets. En in sommige gevallen vergoedt de bijzondere bijstand de kosten.

Hebt u, net als zoveel andere mensen, moeite met het betalen van uw vaste lasten en zakt u elke maand weer in de rode cijfers? Neem dan contact op met Sociaal Raadslieden Bewindvoering voor meer informatie.