Dank voor de samenwerking en op naar 2023!

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 17:01

Het is weer zover. Als je het al niet zou zien aan alle versieringen in huizen en op straat merk je het wel aan de drukte overal om je heen. Mensen die letterlijk zeggen dat ze druk zijn maar ook zie je veel oververhitte gezichten. Nog snel even dit, nog snel even dat. Aan de drukte in de winkels zou je niet zeggen dat veel mensen moeite hebben om rond te komen. Het einde van het jaar nadert en dan willen we onze geliefden verwennen met cadeautjes en lekker eten en drinken en leuke, gezellige dagen hebben. Maar ook al het werk nog ‘even’ afronden. Schoon en fris aan een nieuw jaar beginnen.

 

En wat een jaar was het. Het begin van het jaar stond nog in het teken van COVID. Gelukkig draait ons leven hier inmiddels niet meer continu om, ook al gaat COVID vermoedelijk nooit meer weg en worden mensen nog steeds ernstig ziek maar lock downs en 1,5 meter afstand zijn gelukkig verleden tijd. Toen de oorlog in Oekraïne, die dagelijks een rol in ons leven speelt en waar veel mensen slachtoffer van zijn en helaas is het einde nog niet in zicht. Dan de energiecrisis, de woning crisis, inflatie en zo zijn er nog meer zaken om met gemengde gevoelens bij stil te staan.

 

Maar nu is het dus het einde van het jaar en willen we ook terugkijken op de mooie gebeurtenissen die er zijn geweest. Fijne contacten tussen cliënten en ons, de fijne samenwerking met verschillende gemeenten en instellingen om een client samen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij kunnen ook terugkijken op een mooi en bijzonder jaar waarin we een aantal cliënten met een schone lei uit de schulden hebben geholpen en complexe verhuizingen hebben begeleid, waarbij cliënten naar een fijnere woning of locatie gingen en we ze zodoende ook een stuk rust hebben mogen geven. Dit zullen wij ook in het nieuwe jaar weer nastreven en ten doel stellen want er is nog genoeg werk te doen. Dank voor de fijne samenwerking en alle mooie momenten.

 

Wij wensen eenieder een fijne kerst en een mooi en gezond 2023!

 

 Team Sociaal Raadslieden Bewindvoering.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.